top of page

ZICHTBAAR | Webdesign & meer

Ben jij musicus, kunstenaar, artiest of ondernemer in een andere branche? Dan hoef ik je vast niet te vertellen hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn.

Het liefst richt jij je waarschijnlijk volledig op je passie en straal je volop voor de schermen.
Maar hoe pak jij het aan achter de schermen? Besteed je hier voldoende tijd en aandacht aan? Wanneer je klanten jouw product niet begrijpen óf jouw website niet kunnen vinden, heeft dat grote invloed op je opdrachten en verkoop.

Unique selling point

 

Als concertpianist weet ik als geen ander hoe belangrijk het is online zichtbaar te zijn. Het maakt een groot verschil als je website klopt en je je weet te onderscheiden van anderen. Wanneer je website echt laat zien wie jij bent én wat jouw unique selling point is, spreek je de juiste doelgroep aan en wordt je product veel beter verkocht. 

 

Of het nu gaat om de concerten en muzieklessen die je aanbiedt als musicus, of de boeken die je verkoopt als schrijver... alles draait om online zichtbaarheid. En je weet, zonder opdrachten geen inkomen. Dat gaat vervolgens weer ten koste van je passie.

 

Verleiding en actie

De kans is groot dat je al een website hebt. Maar is deze nog helemaal van deze tijd? Is je SEO op orde? Zijn tekst en vormgeving voldoende afgestemd op je doelgroep?

Wervende teksten zorgen voor verleiding en actie. Dat is precies wat je wil. Je websitebezoeker moet in actie komen en je product aanschaffen. Aan alleen applaus voor je mooie website heb je niet zo veel als het je verder niets oplevert.

Vaak is het lastig om dit allemaal te realiseren wanneer je druk bent met je uitvoeringspraktijk. Veel artiesten en kunstenaars houden zich niet graag bezig met webdesign, SEO, doelgroeponderzoek, marketing, statistieken, etc.

 

 

Mijn ervaring

Gelukkig heb ik dit altijd onwijs leuk gevonden. Al vanaf het eerste concert dat ik tijdens mijn studie gaf, hield ik mij bezig met acquisitie en het ontwerpen van drukwerk. Ik heb inmiddels 15 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites. Ook ben ik bedreven in beeldbewerking en ontwerp ik graag flyers, brochures en templates voor socials.

En marketing en PR? Hier heb ik mij ook in verdiept en ik help jou er graag bij
Want zo kun jíj je 100% richten op jouw passie!

jules luisman

ZICHTBAAR | WEBDESIGN & MEER

geschikt1_edited.jpg

Mijn aanbod

Ik help artiesten, kunstenaars en andere ondernemers met:

  • webdesign & SEO

  • grafische vormgeving (beeldbewerking, drukwerk, etc.)

  • wervende teksten voor websites en socials

  • huisstijldesign (huisstijl voor facturen, brochures, socials, etc.)

  • PR & marketingadvies

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend online videoconsult waarbij we de mogelijkheden bespreken. De verschillende pakketten waarmee ik werk en bijbehorende tarieven zijn op aanvraag.

bottom of page