top of page

Ervaringen cursisten

Hieronder vertellen mijn cursisten hoe ze de pianocoaching en cursussen die ik geef ervaren en wat het hen brengt in hun pianospel. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Meld je aan voor een gratis en vrijblijvende proefles, dan bespreken we de mogelijkheden.

jules luisman

PIANIST & PIANO COACH

piano coaching online pianoles piano lesson klavierunterricht clases de piano cursus course beter pianospelen pianoplay jules luisman

 

 

Jules is een enthousiaste en inspirerende docent. Tijdens de lessen geeft hij talloze tips over hand- en vingerposities en speeltechnieken, die zowel je spel als de klank direct verbeteren. Deze technische tips worden moeiteloos in de les verweven. Jules past zich aan je muzikale voorkeuren aan, maar verbreedt deze ook door zowel verschillende klassieke stijlen als filmmuziek te suggereren.

Het belangrijkste is Jules' houding ten opzichte van het lesgeven: eerst focussen op wat goed gaat in plaats van fout. Dit geeft onzekere leerlingen veel vertrouwen om nieuwe muziek en technieken uit te proberen, in het openbaar te spelen en gewoon te genieten van het musiceren. Jules past zich ook onmiddellijk aan het oefenniveau aan dat een student voor een les kon inbrengen. Zelfs zonder veel geoefend te kunnen hebben zijn de lessen nog steeds altijd interessant, verfrissend en eye openend.

De online lessen zijn niet te onderscheiden van live lessen. Integendeel, ze zijn rijker. Met de camera zijn de toetsen van Jules' piano zichtbaar. Ook biedt Jules de mogelijkheid om af en toe geluidsfragmenten in te sturen, wat zorgt voor een zeer interactieve pianostudie. Geweldige flexibele leraar voor elk spelniveau.
Josien | volwassen cursist

Het belangrijkste is Jules' houding ten opzichte van het lesgeven: eerst focussen op wat goed gaat in plaats van fout. Dit geeft onzekere leerlingen veel vertrouwen om nieuwe muziek en technieken uit te proberen, in het openbaar te spelen en gewoon te genieten van het musiceren.

Mijn speelplezier is na een jaar pianoles alleen maar toegenomen

 

 

Jules geeft op een hele enthousiaste en stimulerende wijze pianoles. De lessen zijn op maat gesneden, passend bij mijn muzieksmaak. Mijn pianospel is echt verbeterd door de genuanceerde aanwijzingen ten aanzien van theorie, techniek en performance.
Mijn speelplezier is na een jaar pianoles alleen maar toegenomen.

Ria | volwassen cursist

 

 

Zes jaar lang heb ik les gehad van Jules. De lessen waren altijd leuk en leerzaam. Ik heb bij Jules alles geleerd wat je moet weten om moeilijke muziekstukken te kunnen spelen. We kozen samen de muziek uit. Op een gegeven moment wist ik wat ik mooi vond en wat me goed lukte om te spelen. Jules sloot daar mooi bij aan!

Ik ga weer met lessen starten bij Jules, maar dan online. Ik heb namelijk muziek als examenvak gekozen, dus kan zijn hulp goed gebruiken.
Fabius | 15 jaar

Ik heb bij Jules alles geleerd wat je moet weten om moeilijke muziekstukken te kunnen spelen

Tijdens de ontspannen lessen gaat het niet alleen over de noten maar zeker ook over de manier van spelen

 

 

De pianolessen van Jules zijn heel leuk en leerzaam. Jules is een enthousiaste pianodocent die goed kijkt naar wat de leerling wil en kan. Tijdens de ontspannen lessen gaat het niet alleen over de noten maar zeker ook over de manier van spelen. Hij geeft allerlei tips over onder andere vingerzettingen en akkoorden waarmee je zelf weer verder kan komen met het muziekstuk. Voor elke leerling en elk niveau van spelen zijn de lessen heel leerzaam! 

Marieke Stuivenberg | volwassen cursist

Jules is geduldig en neemt echt de tijd wanneer je die nodig hebt

 

 

Jules is een erg aardige en vriendelijke piano docent. Hij helpt altijd heel erg goed in de lessen en samen met hem maak je veel progressie. Jules is geduldig en neemt echt de tijd wanneer je die nodig hebt. Hij benut de lestijd goed en volledig zodat je daarna zelf goed aan de slag kan. Ik heb met heel veel plezier bij Jules lessen gevolgd.

Philip | 11 jaar

bottom of page