top of page

Online Piano Coaching

Heerlijk, zo veel buiten zijn dankzij het mooie weer! Geniet je ook zo van deze zomer?

 

Het najaar is voor veel mensen de tijd om een nieuwe cursus te starten. Opgeladen van een heerlijke zomer kan het fijn zijn om weer meer activiteiten binnenshuis op te zoeken. Een perfect moment om te starten met mijn nieuwe pianocursus, een online coachingstraject dat je gewoon vanuit huis kunt volgen.

 

Misschien herken jij dat ook wel. Dat je leuk repertoire wil kunnen spelen en graag handige tips wil om je spel te verbeteren. Dat je hulp wil bij het instuderen van één bepaald stuk, alles wil leren over akkoorden of bijvoorbeeld je technische skills wil verbeteren. Maar dat je niet gebonden wil zijn aan wekelijkse lessen.

 

Juist daarom bied ik online piano coaching aan. Een kortdurend traject waarbij je zelf bepaalt wanneer je de sessies volgt. En dit gewoon vanuit je eigen huis of vanaf een andere plek waar je een piano tot je beschikking hebt. Ideaal, toch? 

Wil jij je pianospel verbeteren op een relaxte manier én op een moment dat jou het beste uitkomt? Schrijf je nu in, dan reserveer ik je plek en zie ik je binnenkort online!

 

Jules

Online

Piano Coaching  

  • geen vaste frequentie

  • relaxt vanuit huis op joúw moment

  • ontvang handige tips en leuk repertoire

Opties:

  • € 175,-       5 sessies van 30 minuten

  • € 350,-       10 sessies van 30 minuten
     

Het tegoed blijft een heel jaar geldig, dus je bepaalt zelf op welke momenten je in een jaar de sessies wil volgen.

 

Bekijk hier mijn volledige cursusaanbod.

bottom of page