top of page

jules luisman

PIANIST & PIANO COACH

JulesLuisman_PianoCoach_Online_Pianist

Online pianocoaching

Mijn enthousiasme voor het musiceren geef ik graag door aan anderen. In 2012 heb ik Pianolab opgericht, een moderne lespraktijk met een zeer divers en eigentijds cursusaanbod. Als docent ben ik tevens 12 jaren werkzaam geweest bij Globe CKC in Hilversum, gevestigd in het Muziekcentrum van de Omroep (MCO). Hier heb ik met leerlingen toegewerkt naar een opleiding aan het conservatorium.

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in online coaching. Ik bied momenteel al mijn cursussen online aan. De afgelopen jaren merkte ik dat hier een steeds grotere vraag naar is ontstaan. Mede door de inmiddels haast onbeperkte online mogelijkheden is er steeds meer behoefte aan flexibele online begeleiding in plaats van traditioneel vormgegeven pianolessen. Voor mij was het een eyeopener om te zien welke mogelijkheden er op dit gebied zijn en ik vind het geweldig om mijn kennis en passie over te brengen op een manier die volledig aansluit op de wereld van nu.

 

Mijn online pianocursussen heb ik ontwikkeld voor iedereen die graag advies wil over zijn of haar spel, zijn of haar blik wil verruimen op muzikaal gebied en zich verder wil ontwikkelen. En dit alles vanuit je eigen huis op een moment dat jou het beste uitkomt. 
Aandacht en persoonlijke begeleiding vind ik hierbij erg belangrijk. Iedereen leert nu eenmaal op een andere manier. Voor mij de reden om geen geautomatiseerd lesprogramma af te draaien, maar zorgvuldig af te tasten welke wensen en behoeften een cursist heeft. 

 

Ben je benieuwd welke cursussen ik aanbied? Hieronder zie je het volledige cursusaanbod.

PIANOCOACHING - 10 SESSIES

Niet wekelijks lessen volgen, maar toch zo nu en dan advies over je spel en inspirerend nieuw repertoire ontvangen? Deze strippenkaart is perfect voor iedereen die zijn of haar pianospel wil ontwikkelen, ongeacht leeftijd of niveau. Daag jezelf uit en verdiep je in een bepaald muziekgenre – bijvoorbeeld klassiek, film of pop – of ga juist voor een combinatie van diverse stijlen. Aan bod komt ook theorie, techniek en performance.

 

Omdat de coaching online wordt gegeven, kun je deze thuis volgen op een moment dat jou het beste uitkomt. Deze strippenkaart biedt een tegoed van 10 sessies van 30 minuten. Je bent volledig vrij om de sessies in te plannen wanneer je dit wilt, een vaste lesfrequentie is niet nodig. De kaart is één volledig kalenderjaar geldig.

Voordelen:
 

 • flexibele planning: volg de sessies vanuit je eigen huis op een moment dat jou goed uitkomt
   

 • de kaart is een heel kalenderjaar geldig
   

 • ontvang inspirerend repertoire
   

 • toegang tot een online omgeving met meer repertoire en handige tips
   

 • tussentijds advies mogelijk via chat
   

Tarief: € 350,- incl.

ONTDEKKINGSCURSUS

OPFRISCURSUS VOLWASSENEN

Ontdek opnieuw het plezier van het pianospelen tijdens deze korte cursus, waarin de vingers weer worden opgewarmd en zowel muzikale als technische kennis weer wordt opgefrist. Stoffig repertoire maakt plaats voor frisse nieuwe composities. Voor je het weet heb jij de smaak weer te pakken!

Omdat de coaching online wordt gegeven, kun je deze thuis volgen op een moment dat jou het beste uitkomt. Deze strippenkaart biedt een tegoed van 6 sessies van 30 minuten. Je bent volledig vrij om de sessies in te plannen wanneer je dit wilt, een vaste lesfrequentie is niet nodig. De kaart is één volledig kalenderjaar geldig.

Voordelen:
 

 • flexibele planning: volg de sessies vanuit je eigen huis op een moment dat jou goed uitkomt
   

 • de kaart is een heel kalenderjaar geldig
   

 • ontvang inspirerend repertoire
   

 • toegang tot een online omgeving met meer repertoire en handige tips
   

 • tussentijds advies mogelijk via chat
   

Tarief: € 210,- incl.

ONTDEKKINGSCURSUS

Aanvangscursus voor de jonge muzikale avonturiers. Ga mee op toetsenavontuur. Ontdek spelenderwijs de piano, leer over muzieknoten, improviseer je eigen liedjes en maak kennis met gevarieerd repertoire uit moderne lesmethodes. Ook aan auditieve oefeningen wordt aandacht besteed.

 

Een perfecte cursus voor je kind om te ontdekken of er een klik ontstaat met de piano.

Deze individuele cursus, volledig op maat, bestaat uit 6 muzieksessies (wekelijks 30 minuten) en in de 7e week een adviesgesprek. Hierin bespreek ik met de ouders de muzikale ontwikkeling van de cursist en adviseer ik over een mogelijke vervolgcursus.                                              

Voordelen:
 

 • flexibele en speelse individuele cursus, volledig aangepast op de leeftijd van de cursist
   

 • inclusief leuke muziekspellen
   

 • inclusief evaluatie/adviesgesprek aan het einde van de cursus

Tarief: € 250,- incl.

PROEFLES

Maak gedurende een proefles vrijblijvend kennis met het instrument. Voor lesmateriaal wordt gezorgd.

Tarief: gratis

PIANO GIFT CARD

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras iemand met deze Piano Gift Card!

De kaart biedt een tegoed voor één of meerdere pianolessen. Bepaal zelf de waarde van de kaart en maak iemand blij met deze unieke en persoonlijke ervaring!

Tarief:

€ 35,-                30 minuten

€ 52,50             45 minuten

€ 70,-                1 uur of 2 x 30 minuten

bottom of page