jules luisman

PIANIST & PIANO COACH

JulesLuisman_PianoCoach_Online_Pianist

Online piano coaching

Mijn enthousiasme voor het musiceren geef ik graag door aan anderen. In 2012 heb ik het Pianolab opgericht, een moderne lespraktijk met een zeer divers en eigentijds cursusaanbod. Als docent ben ik tevens 12 jaren werkzaam geweest bij Globe CKC in Hilversum, gevestigd in het Muziekcentrum van de Omroep (MCO). Hier heb ik met leerlingen toegewerkt naar een opleiding aan het conservatorium.

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in online coaching. Ik bied momenteel al mijn cursussen online aan. De afgelopen jaren merkte ik dat hier een steeds grotere vraag naar is ontstaan. Mede door de inmiddels haast onbeperkte online mogelijkheden is er steeds meer behoefte aan flexibele online begeleiding in plaats van traditioneel vormgegeven pianolessen. Voor mij was het een eye opener om te zien welke mogelijkheden er op dit gebied zijn en ik vind het geweldig om mijn kennis en passie over te brengen op een manier die volledig aansluit op de wereld van nu.

 

Mijn online pianocursussen heb ik ontwikkeld voor iedereen die graag advies wil over zijn of haar spel, zijn of haar blik wil verruimen op muzikaal gebied en zich verder wil ontwikkelen. En dit alles vanuit je eigen huis op een moment dat jou het beste uitkomt.

 

Ben je benieuwd welke cursussen ik aanbied? Hieronder zie je het volledige cursusaanbod.

ONTDEKKINGSCURSUS

Eerste cursusjaar (30 minuten per week) voor de jonge beginners. Ga mee op toetsenavontuur. Ontdek spelenderwijs de piano, leer noten lezen en maak kennis met gevarieerd repertoire uit moderne lesmethodes. Ook aan auditieve oefeningen wordt aandacht besteed.

VERDIEPINGSCURSUS

De verdiepingscursus (30 minuten per week) is voor iedereen die zijn of haar pianospel wil ontwikkelen, ongeacht leeftijd of niveau. Daag jezelf uit en verdiep je in een bepaald muziekgenre – bijvoorbeeld klassiek, film of pop – of ga juist voor een combinatie van diverse stijlen. Aan bod komt ook theorie, techniek en performance.

Nieuw

ONLINE PIANO COACHING

Niet wekelijks lessen volgen, maar toch zo nu en dan advies over je spel en leuk nieuw repertoire ontvangen? Dan is deze online piano coaching perfect! Omdat de coaching online wordt gegeven, kun je deze thuis volgen op een moment dat jou het beste uitkomt.

Nieuw

ONLINE ZOMERCURSUS

Zin in een leuke cursus deze zomer? Tijdens deze Online Zomercursus krijg je niet alleen handige tips voor je pianospel, maar leer je ook van alles over het klassieke pianorepertoire. Maak kennis met diverse componisten en weet waar je naar luistert. De cursus bestaat uit 5 lessen van een uur, data en tijdstip in overleg.

PROEFLES

Maak gedurende een proefles vrijblijvend kennis met het instrument. Voor lesmateriaal wordt gezorgd.

OPFRISCURSUS VOLWASSENEN

Ontdek opnieuw het plezier van het pianospelen tijdens deze korte cursus (6 lessen van 30 minuten), waarin de vingers weer worden opgewarmd en zowel muzikale als technische kennis weer wordt opgefrist.

10 LESSEN

Deze strippenkaart is bedoeld voor cursisten die zich niet willen binden aan een vooraf bepaalde frequentie van de pianolessen. Het biedt een tegoed van 10 lessen (30 minuten per les) en dient binnen één cursusjaar te worden opgemaakt.

PIANOLAB GIFTCARD

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras iemand met een Pianolab Giftcard!

De kaart biedt een tegoed voor één of meerdere pianolessen. Bepaal zelf de waarde van de kaart en maak iemand blij met deze unieke en persoonlijke ervaring!